Ekm

Cuma günü saat 14.00 okul aile birliği toplantımız okulumuz konferans salonunda gerçekleşecektir. Tüm velilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Ekm

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Yasemin Salihoğlu koordinatörlüğünde Mevlidi Nebi Haftasında program düzenlendi. Bu güzel haftada Peygamber Efendimiz (S.A.V) anıldı. Öğrencilerimize  ikramlarda bulunuldu. Bu güzel haftayı güzel etkinliklerle süsleyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuza yeni atanan Müdür Yardımcımız Fatma Şeyda YAZAN okulumuzdaki görevine başladı.

Müdür Yardımcımız Fatma Şeyda YAZAN hocamıza Hayırlı olsun diyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz

Eyl

2022 yılı Ağustos ayı içinde gerçekleşen tayinlerde Edebiyat Öğretmenimiz Derya Sağlam ve Tarih öğretmenimiz Salime Işkın okulumuzdan ayrılmışlardır. Öğretmenlerimize okulumuzda geçirdikleri süre zarfınca verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Tem

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi darbecileri canı pahasına durduran ve şahadet mertebesine erişen Şehitlerimizi rahmetle, kahraman Gazilerimizi şükranla anıyoruz. Bu vesile ile milletimize ilelebet birlik ve beraberlik diliyoruz.

Tem

Tübitak  2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışmasına Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencilerimiz "İklim Değişikliği Farkındalığına Yönelik Çalışmaların İncelenmesi" projesi ile katılmıştır. Türkiye de İklim değişikliği farkındalığına yönelik yapılan akademik çalışmaları incelediğimiz projemizin başvurusu onaylanmıştır.

Haz

8-9 Haziran 2022 çarşamba günü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu projelerin sergileneceği Tübitak Bilim Fuarı hazırlıklarımız ogretmen ve öğrencilerimizin çalışmaları ile son buldu. Yarınki Bilim Fuarımıza tüm halkımız davetlidir.

Haz

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çalışmaların sergileneceği Tübitak 4006 Bilim Fuarında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma programımız Çelenk sunma töreni ile başlayarak, Şehitlik ziyaretinin ardından ilçemiz Hükümet Konağı konferans salonunda Kaymakamımız Muhammed Fatih Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tuncay Yılmaz'ın ve değerli misafirlerimizin katılımı ile gerçekleşti. Solan programında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı Çanakkale Şehitlerini Anma gösterisi gerçekleşti.Gösteri büyük beğeni topladı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen Liseler Arası İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden 11 Muhasebe sınıfından Muhammed Ömer Kormaz birinci oldu. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.Emeği geçen öğretmenimiz Derya Sağlam'ı tebrik ediyoruz

Mrt

Genel Müdürlüğümüze bağlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezlerinde öğrenim gören öğrenciler; öğretmenleriyle birlikte, öncelikle okulun bulunduğu mahalle olmak üzere sırasıyla ilçede veya ilde tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi muhtaç durumdaki kişilerin evlerinde bulunan kullanılamaz veya eskimiş durumdaki eşyaların tamir ya da değişim gerektiren küçük onarımlarının, hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilendirme ve yardımların, onları mutlu edecek maddi ve manevi dokunuşların toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan ve proje dahilinde yerel imkanlarla yapılmasını sağlamak amacıyla proje oluşturulmuştur.

Mrt

Türkiye geneli tüm resmi ve özel kurumlarda gerçekleşen deprem tatbikatını okulumuzda gerçekleştirdik. Siren sesini duyan her öğrenci 2 dakika boyunca sıraların yanında "çök, kapan, tutun" pozisyonuna geçti. Sarsıntının bittiğini haber veren ikinci sirenin çalmasıyla öğrenciler sınıftan tahliye edilip önceden belirlenen toplanma alanlarına geçti.

Ock

ÇOCUKLARIMIZ,GENCLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ,GELECEĞİMİZİN DE EN BÜYÜK TEMİNATI DEĞERLERİMİZDİR. 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM SONUNA GELDİK . TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUZ.  DİNLENMİŞ BİR ŞEKİLDE OKULA DÖNMENİZİ BEKLİYORUZ