YOZGAT / ŞEFAATLİ - İsmail Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Organizasyonunu Beden Eğitimi öğretmenimiz Metin Sungur'un yaptığı Şefaatli MYO Personeli ile okulumuz personelinin yer aldığı Futsal maçımız  bugün saat 14:30 da  Şefaatli Spor Salonunda yapıldı. Okul Müdürümüz Bayram Yılmaz,Müdür Yardımcılarımız Fırat Zabun, Yücel Uyar, öğretmenlerimizden Ferhat Salman ve Metin Sungur ve Memurumuz Veli Aysel okul takımımızda yer aldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Şbt

2020 YKS'ye başvurular başladı. YKS'ye girecek adayların merak ettiği konuları ÖSYM tarafından yayımlandı.

Kas

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü etkinliği kapsamında yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Sivil Savunma Kulübü sorumlusu öğretmenimiz Salime Işkın öncülüğünde olası bir yangında neler yapılması gerektiği anlatıldı. Öğrencilerle beraber yapılan tatbikatta çıkabilecek yangın ihtimaline karşı toplanma alanları belirlendi ve yangın söndürme ile ilgili öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Okul bahçesine benzinle yakılan ateş öğretmenlerimiz kontrolünde öğrencilerimiz tarafından yangın söndürme tüpüyle söndürüldü. Tatbikat öğrencilerimiz tarafından ilgi ve heyecanla takip edildi. Tatbikatı düzenleyen Sivil Savunma Kulübüne ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçemizde düzenlenen fidan dikme etkinliğine katılan öğretmen ve öğrencilerimiz.

Kas

Geleceğe Nefes Fidan dikme etkinliğine okulumuz bahçesine fidan dikerek katkı da bulunduk. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz bahçesine fidan diktik.

11 MİLYON AĞAÇ; BUGÜN FİDAN, YARIN NEFES

Öğrenci, öğretmen, esnaf, işçi, asker, sivil toplum örgütü ile kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 7 den 77'ye toplumun tüm kesimleriyle 11 Kasım 2019 saat 11'de ağaçlandırma seferberliğine bizde katıldık.Etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenlerinin katkılarıyla öğrencilerimizin hazırladığı Gölge Oyunu.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkemizin sınırında  terör yapılanmasının oluşmasını engellemek için Barış Pınarı Harekatı'na başladı.

Müdürümüz Bayram Yılmaz , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Barış Pınarı Harekatı'na katılan kahraman askerlerimize asker selamı vererek destekte bulundular.