Ara

Toplumsal ilk yardım bilinci oluşturarak afet ve kazalar sonrası bireylerin zarar görebilirliğini azaltmak amacıyla Türk Kızılayı tarafından ilk yardım eğitimlerinin ülke çapında yaygınlaştırılması çalışmaları devam etmektedir.

Bu bağlamda "görme ve işitme engelli" bireylere yönelik geliştirilen ilk yardım eğitimlerine www.ilkyardim.org.tr adresinden erişilebilinecektir.

Ekm

Değerli velilerimiz 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 14. 00 da okulumuz konferans salonunda birinci dönem okul aile birliği toplantısı yapılacaktır. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi sene başı öğretmenler kurulu toplantısı gündem maddeleri için tıklayınız.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSMAİL YEŞİLYURT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ

ERKEK ÖĞRENCİLER

1-SİYAH ,FÜME KETEN YADA KUMAŞ PANTOLON

2-MAVİ RENKTE TİŞÖRT

KIZ ÖĞRENCİLER

1-SİYAH,FÜME KETEN YADA KUMAŞ PANTOLON

2-MAVI RENKTE TİŞÖRT(TERCİHE GÖRE İSTEYEN NORMAL TİŞÖRT İSTEYEN TUNİK TARZI TİŞÖRT)

3-BAŞÖRTÜSÜ TAKMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN SİYAH BAŞÖRTÜSÜ

NOT:VELİLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN OKULUMUZ ÖĞRENCİ KIYAFETLERİNE TİTİZLİKLE UYMALARI RİCA OLUNUR.FARKLI RENKLERDEKİ KIYAFETLER KABUL EDİLMEYECEKTİR.

NOT OKUL KIYAFETLERİMİZİ İLÇEMİZDE SATAN KONFEKSİYONLARDAN ALABİLİRSİNİZ.

BUSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 21 NİSAN-13 MAYIS TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞECEKTİR.

Ekm

MESLEKİ AÇIK ÖGRETİM LİSESİ KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

Eyl

Değerli Öğretmenlerimiz nöbet günleri aşağıdaki gibidir. Bilginize.

Eyl

Öğrencilerimizin dikkatine, sorumluluk sınavları için yarın son gün. Sınava girecek öğrencilerimize duyurulur.

Haz

Ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler ve MEB merkez ve taşra teşkilatlarında bulunan tüm okul birimlerinde görev yapan öğretmenlere yönelik "Dünya Dili Türkçe Kompozisyon " yarışması düzenleme talebi okulumuza bildirilmiştir.

Değerli Öğrencilerimiz

Bu hafta ikinci dönem sınavlarımız yapılacaktır. Sınav tarihleri e-okul üzerinden ve sınıf whatsApp gruplarından öğrencilere bildirilmiştir. Sınav saatları için sınıf gruplarında öğretmenleriniz bilgilendirme yapmıştır takip ediniz. Sınav tarihinde ve saatinde maskenizi takarak okulda olunuz.

Şartname için TIKLAYINIZ